Konferens

Konferensen, som du hittar du på Petrus Skoglunds gamla vind, rymmer 35 personer i biosittning. Allt man kan tänka sig hitta på en gammal vind är dock utbytt mot full konferensutrustning. Bokar man hela huset finns möjlighet att vara fler, samtidigt som gruppseminarium kan hållas. Tag gärna kontakt med oss för visning.

Det gamla herrummet på första våning är numera omdöpt till Biblioteket eftersom damer i jämlikhetens tecken är mycket välkomna. Där kan det vara passande att ta en paus under arbetets gång. För här arbetas det!

”Jag tycker det är viktigt att det blir en avslappnad stämning på konferensen. Det ska inte kännas märkvärdigt, bara bra. Det blir mest gjort då. Sen vill man ju gärna pyssla om sina konferensgäster lite extra så de ska känna sig som hemma, är det stelt får man skoja till dem lite! Kaffe och fralla på förmiddagen, en god lunch med dessert, följt av kaffe med hembakat på eftemiddagen. Millan gör en jättegod hallonpaj, det är min favorit! Vatten och frukt finns förstås. Ibland fortsätter konferensen med någon aktivitet på kvällen. Vi ordnar bl a whiskey- och chokladprovningar.”

 

Anna, ansvarig på Yxhammargården