Familjehögtider

Ibland undrar man vad det är som gör att kalaset blir lyckat eller jubileet festligt, att minnestunden kändes så fin. Beror det på smaken på sparrisen eller på hur många ärtor som samsas på tallriken. Har det med vilka blommor som står på bordet eller vem som sitter bredvid dig. Eller är alla delar lika betydelsefulla? Förmodligen det sistnämnda.Vi tror att det är de små detaljerna som spelar den stora rollen för att skapa högtiden med stort H. Och utifrån dina önskemål och behov planerar vi den tillsammans. Hemma hos oss är det nämnligen du som bestämmer.

Vill du ha vita blommor och servera farfars favoritbakelse då ordnar vi det. Vill du ha röda blommor och glass, då ordnar vi det. Skulle du däremot inte ha den blekaste aning om hur du vill att festen ska ta sig ut,  bara lugn, vi ordnar det också.

På Yxhammargården finns två matsalar; Stora Matsalen för 74 sittande gäster och Lilla  Matsalen, i gamla sällskapsrummet, som rymmer just ett mindre sällskap på 16 personer. Vi hjälper dig med dop och födelsedagar, minnesstunder och bröllop, vid alla tillfällen i livet när du önskar en alldeles speciell inramning.