Vi utformar och anpassar gärna menyn efter dina önskemål. Nedan följer olika förslag för kalas- eller kanske en avtackningsmeny.

 

Förrätter

Soppa a la Bouillabaisse med räkor och fänkål samt en dill- och västerbottentoast

 

Fänkålssoppa smaksatt med citrongräs samt en nudelrulle toppad med teryakimarinerad pilgrimsmussla

 

Ljummen getosttoast med serranoskinka, örtsallad samt en rödlökskompott

 

Laxtartar med grov senap, kapris toppad med stenbitsrom samt hovmästarsås

 

Varmrätter

Ångad torskrygg med tryffelpotatispuré samt mörk skaldjursfond

 

Majskycklingrullad fylld med basilikamozzarella samt rostad vitlöksky och potatisfondant

 

Kycklingballotine fylld med champinjon och serranoskinka serverad med jordärtskockspuré och balsamicosky

 

Grillad gödkalventrécôte med potatis och blomkålsterrine rödvinssky samt sparrisknyte med rökt fläsk

 

Gremolatabakad hälleflundra med italiensk risotto smaksatt med tryffel samt hummersås och örtolja

 

Desserter

Urval av ostar med rödlökschutney, inkokt päron samt surdegsknäcke

 

Citrontarte med jordgubbar och hallonsås

 

Espressoparfait med chokladbiscotti och marinerade apelsinfiléer

 

Chokladkaka med pinjenötsganache serverad med lime- och rosmaringlass

 

Pris tre rätter: från 475:-/person

i priset ingår både lokal och personal.

 

Huset har förstås mycket att annat erbjuda, här föjler några prisexempel:

Kaffe 25:-/kopp 

Konjak el. whiskey: 70:-/4 cl

Likör: 60:-/4 cl